09 Mart 2009

TürBülent Hoca'dan inciler


Röportaj bomba, tamamını okumakta fayda var -zira hoca bu sefer incileri üstüste dizmeyi başarmış- ancak ben yine de üşenenlere favori alıntılarımı aktarayım. Röportajın başlığı: "Balili'nin soyadı Uygun olacak!"Üzerine kitap yazılacak adamsın hoca!

- Unutmasınlar, fırtına ne kadar şiddetli olursa olsun martı sevdiği denizden asla vazgeçmezmiş. Biz bindiğimiz bu gemide pek çok fırtına ve lodosla karşılaşacağız. Entrikalar göreceğiz ama gemimizi varacağı hedefe sevgiyle, güzelliklerle yanaştıracağız.

- Sorumluluğum büyük. Altı yıldır Sivas’tayım. Eskiden İstanbul’da Laila’lardayken Sivas’ta La ilahe illallah’lardayım.


- At insana güven veriyor. Üzerinde adeta dans ediyorum. Tarif edilmez bir duygu.

- İki ay zarfında büyük ihtimalle Türk vatandaşı olacak. Atak olduğu için bu ismi bulduk. Uygun’u da bana sevgisinden ötürü seçti. Balili benim evladım gibidir. Hatta belki düğününde nikah şahidi olacağım. Mayıs’ta İsrail’de düğünümüz var. İnşallah biz de onunla gideceğiz. Orada onu hamama sokacağız. Geline kına gecesi yapacağız. Hem kendi adetlerine hem Türk adetlerine uygun bir düğün olacak.


- Futbolcumun uyurken yorganınının açılıp açılmadığına kadar bilirim. Yatırım yapmak isteyenlere mutlaka yol gösteririm. Araba alırken veya satarken de akıl veririm.


fotolar ve röportaj: milliyet

2 yorum:

CaRtMaNtR dedi ki...

TürBülent talk şov filan yapsada hepimiz rahatlasak ya :D

sedat dedi ki...

Topal bir karıncaya nereye gittiğini sormuşlar. Hacca gittiğini söylemiş. “Bu halinle varman çok zor” demişler. “Varamazsam da yolunda ölürüm” cevabını vermiş. Biz de şampiyonluk yoluna çıktık. Bu uğurda vereceğimiz mücadeleyle elde edeceğimiz her sonuç bizim için şampiyonluk değerinde.