04 Ekim 2007

Mestella'dan Chelsea geçti

15 gün önce Mourinho ayrıldı. 10 gün önce komik bir hakem performansı eşliğinde Man Utd'a yenildiler. Terry, Shevchenko sürekli Mourinho'nun altını kazımakla suçlanıyorlar; Drogba, Lampard, A. Cole'un küskün oldukları yansıyor basına. Tüm bu gelişmelerle birlikte Valencia maçın favorisi oldu. İddaa doldururken Chelsea'nin 2.90'luk oranını görünce şaşırdım ama koyamadım kupona.


Chelsea oyuncuları maçın başında yenilen komik gole rağmen deplasmanda yüksek karakter şovu yaptı ve maçı almayı başardı. "İsyankar" Joe Cole ilk yarıda kale dibinde bitip golü yaptı, ikinci yarıda Drogba'nın önüne efsane bir pas attı. Hannibal Lecter maskeli John Terry ve Mourinho'nun has adamı Drogba ayrı ayrı sevindiler gole, hatta Joe ve Didier tepki bile vermediler doğru dürüst.


Bu maçtan sonra Chelsea'nin durumu ne olur bilemiyorum. Ajax'ın hocasını getirmeyi düşündükleri söyleniyor. Kim gelirse gelsin bazı oyuncular üzerinde Mourinho'nun etkisini silmek zor olur. Ama bilinen bir şey var ki o da Drogba ve Cole ile birlikte Lampard'ın Mourinho sistemine büyük saygı besledikleri. Şimdi değişik bir futbola adapte olmak isterler mi, yoksa seneye Mourinho'nun yanına mı giderler, göreceğiz.

Hiç yorum yok: