15 Ağustos 2008

Jalen Rose

Öylesine gezinirken rastladım bu hikayeye de, Air Canada Center'da çalışan Herman adında bir teknisyene ait. Türkçe'sini koyuyorum aşağıya,

"Air Canada Center'da teknisyendim eskiden. Güvenliğin izin verdiği zamanlarda, işe erken gidip, oyuncularla muhabbet ederdim. Bir gün yine sahanın kenarında takılıyordum ve oyuncularla konuşmaya çalışıyordum. Onlar soyunma odasına gidince, ben de geri dönmek için asansöre yöneldim. Asansörün kapıları tam kapanırken birisi kapıyı tutmam için bağırdı, ben de tuttum. Giren Jalen Rose'du. Muhabbet etmeye başladık, ordan burdan geyik yapıyorduk. Çok arkadaş canlısıydı. O geceki Cavs maçı hakkında konuşmaya başladık.

Ben (şakayla karışık): Ne dersin, bu gece Bron'dan fazla sayı atabilir misin?

Jalen: Tabi ki!

Ben: Bahse var mısın ?

Jalen: Her türlü.

Ben: Anlaştık, 5 dolarına Bron senden fazla atar diyorum.

Jalen (gülerek): Tamam. İzle beni oğlum!

O gece, LeBron'un ligde ilk 50 attığı geceydi. Ertesi hafta ofise girdim ve patronum bana bir zarf bırakıldığını söyledi. Zarfın üzerinde "o ukala teknisyen" yazıyordu, içinde de 5 dolar vardı.

O zamandan beri Jalen hayranıyım."


Herman'ın anlattığı maçta Lebron 6/12 üçlükle 56 sayı atar. İlk kez 50 barajını geçmiştir. Rose belki iddiayı kaybeder ama maçı 30 sayı, 7 ribaunt, 3 asist, 3 top çalmayla bitirip, Raptors'a kazandırır.

1 yorum:

Beercholic dedi ki...

hahaha süper ya :D