30 Ağustos 2008

Selam olsun size

Transfer haberlerini Fotospor'dan takip edip, sezon başladığında balonlar patlayınca kadere isyan edeceksin.

Çekirdekçi taraftara kızıp stada gitmeyeceksin, stada gidene bağırmıyorlar diye kızacaksın. Küfredene bağıracak, küfretmeyene küfredeceksin.

Bütün paranı bahise yatırıp kaybedince herkesi şike yapmakla itham edeceksin. Ligin son haftası çığrından çıkacaksın.

Yapılan transferi beğenmeyeceksin, yapılamayacak olanı isteyip elde edemeyince hırçınlaşacaksın. 2 ay önce methiyeler düzdüğün yönetim bugün işbilmez, kifayetsiz muhteris ordusu olacak.

Her lafın "endüstürüyel futbol"la başlayacak ama mahallendeki amatör maçların oynandığı sahaya gitmek yerine götünü devirip Fransa ligi maçlarını takip edeceksin.


Rıdvan ilâhın olacak, doğru söylese de kulu kölesi olacaksın yanılsa da peşinden koşacaksın. Hiçbir yorumcunun süzme tarafsız olamayacağı gerçeğiyle yüzleşemeyeceksin. Senin fikrine en yakın adam en doğrusu olacak. Hıncal Uluç'u duayen kabul edecek, ipe sapa gelmez önerilerini ciddiye alıp gerçekten de işe yarayabileceklerini düşüneceksin.

"Endüstürüyel futbol"dan tiksineceksin ama Xabi Alonso'ya daha fazla para veremeyip Josico'ya kaldığın zaman "koskoca dünya kulübü kimlere kaldı..." diye çemkireceksin.

"Altyapıya önem verilmesini şiddetle destekliyorum" derken lig maçında ilk 11'e sürülen 20 yaşındaki adama "bu çocuğun ne işi var burada" muamelesi yapacaksın.

Yapılan transfere 3 hafta sabredip 4. hafta ıslığa, yuha kalkacaksın. 5. hafta iyi oynadığında kral o olacak, 6. hafta kötü oynadığında yine itin mabadına sokacaksın. Tahammülsüzlük hobin olacak.

Ümit Özat nefes alamadığında duygusallaşacak, ertesi gün içindeki hayvanı salacaksın.

Sen üstüne alınma, ben bizimkilere yazdım bunları

1 yorum:

muribbi dedi ki...

bi grup var adı less bide şarkısı "gezdim gördüm acaba ordamıydın" lalalala diye...