23 Haziran 2008

Strawberry & Cream & Wimbledon


2008 Wimbledon başladı. Ne yazık ki, yayın hakları yine Doğan Grubu'nda. Bu da benim gibi D-Smart'a sahip olmayanlar için, Sopcast yolu gözüktü demektir. Beceremeyenlere veya uygunsuz bir bilgisayar başında olanlara da, adeta oyuncuların konsantrasyonunu bozmamak için kısık sesle konuşarak, korttan her zaman eğlenceli canlı yayınlar yapan, Wimbledon radyosunu tavsiye ederim.

Çilek ve krema, Wimbledon'ın geleneksel aperatifi. Bir kasesi 2 £. Aperatif beni kesmez diyenler için geçen senenin bir tabak spaghetti bolognese fiyatı 12.5 £, yaklaşık 25 dolar.

"A plate of spaghetti costs £12.50. Where else do you see such outrageous prices? It's definitely not the Cipriani of New York. That's one of the best restaurants in New York, and I could have great pasta there for $20." *

Günlük 170 £'luk genel harcırahının yanında, 23.5 £'luk yemek parası alan bir oyuncu belki yemek parasıyla 2 tabak makarna yiyemiyor, evet, Wimbledon'da kiralar ve otel fiyatları da fahiş olabilir ama bunu söyleyen kariyeri boyunca 13 milyon dolar kazanan Marat Safin olunca tebessüm ediyor insan.

* "Bir tabak spaghetti 12.5 £. Dünyayı gezdim, hiçbir yerde yok böyle kazık fiyat arkadaş. Cipriani var NY'ta, hep takılırım, kral mekan. Orda bile 20 dolara donatırım masayı."

Hiç yorum yok: