09 Eylül 2009

Kadir Has Fatih Terim

Bugün Posta gazetesinin ücra bir köşesinde okuduğum garip bir haberle sarsıldım. Kadir Has Stadı'nın müdürünün kovulduğu söyleniyor haberde. Çok garip değil aslında zeminin durumu ve Fatih Terim'in soktuğu laflar düşünülürse. İşin enteresan kısmı bu zeminin böyle olduğunun maçtan önce biliniyor olması. Benim haberim vardı zeminin kötü olduğundan, o maksatla "alt" oynamayı bile düşündüm maça. Fatih Terim'in de haberi vardır herhalde. Müdürü kovanların da haberi vardır. Böyle bir zeminde oynayacağını biliyorsun, maçtan sonra süpriz bir durummuş gibi sert eleştirilerde bulunuyorsun, müdürü kovduruyorsun.

Asabımızı bozuyorsun Sayın Terim.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

valla asap bozcak bisi yok ama sen yine boz istiyorsan.
niye yok,cunku o stad muduru denen adamin bi kere o islerle uzaktan yakindan alakasi yok,normal bi belediye calisani/burokrati ya da ner heyse.Zaten adam aslinda kovulmadi belediye de ki eski isine yatay gecis yaptirildi.Demek istedigim kimseye bisey oldugu yok sen de takma kafana.Turkiye iste....

Alp dedi ki...

stad müdürünün kovulması benim umrumda diil zaten. mühim olan fatih terimin çıkıp basın toplantısında stadın zeminine sokması. bozuk olduğunu bilerek geldiği stadın zeminine.