15 Kasım 2007

Günaydın Paşam, Shanghai'da Sabah Oldu


Dün Hürriyet'in spor sayfalarına bakarken dikkatimi çekti, bizim gazetelerde o kolonlardaki kısa haberlerden güzel malzeme çıkar hep. Federer resmini görünce bakayım dedim, sonuçta Shanghai'da Grand Slam'lerden sonra en prestijli turnuva olan Masters Cup devam ediyor. Sevindim o ufak zaman aralığında, önceki gün Gonzalez'in Federer'i yendiği haberi falan olabilirdi heralde ki koskoca Wimbledon'ın bile yayın haklarını alıp, turnuvanın içine sıçarak yayınlayan (CNN Türk) bir milletin topraklarındasınız.

Her neyse haberde okuyabileceğiniz üzere Federer'in sezonu 1. sırada bitirmeyi garantilediği yazılıyor son Basel şampiyonluğuyla. E birader, yuh yani, bu mu verdiğin haber. Hayır bizim medya internetçidir, copy-paste'çidir ama insan bari bir ATP'nin sitesini falan açar illa haber yazıcam ben tenisle ilgili diyorsa. Basel turnuvası bitmiş 3 hafta önce. Arkasından biri Paris Masters olmak üzere, 3 turnuva geçmiş. Onu bırak, Federer 1. liği aylar öncesinden garantiledi, bunu bilebilmek için azılı takipçi olmasına da gerek yok bu sporun.

"Çin'in Şanghay kentindeki ödül töreninde konuşan.." diye başlayan son cümle de güzel zaten. Shanghai'da napıyor bu adam acaba, merak ettiler mi? Merak eden varsa, Shanghai Masters şu an devam etmekte, Hürriyet Spor Servisi'nin haberi olmasa da..

Hiç yorum yok: