21 Ağustos 2009

Shaq vs. - on air


Programın ilk bölümünü indirip izledim. Kısaca değerlendirmek gerekirse, ilk kurulacak cümle, çok boş bir program olduğu. 1 saatlik slotu doldurmak zorunda olduğu için 42 dakika sürdü ham hali. Shaq'ın çok komik bir adam olması, iki süperstar sporcunun birbirleriyle takılmalarında herkesin bir ilginçlik bulabilecek olması sayesinde ilk yirmi dakikası geçiyor, gidiyor. İşte espriler, aralarında yaptıkları bir horse maçı, akabinde trashtalk, yüzükleri değişme iddiası gibi çerez planlar var.

Sonra Shaq'ın antreman yaptığı bölüme geliyoruz, ciddi anlamda çalışıyor herif, çok iri olmasına rağmen eşsiz fiziksel özellikleri sayesinde bu sporda da şaşırtıcı derecede başarılı. Büyük elleriyle topu istediği yere atmakta sıkıntı çekiyor ama hareket drillerinde iyi. Sonra Roethlisberger'in kısa bir antreman görüntüsü. Bunların hepsi maç öncesi vtr misali stadyumdaki bir ekip tarafından sürülüyor. Spikerler, muhabirler falan, baya geniş bir ekip kurmuşlar.

En nihayetinde kapışma başlıyor. Aynı şartlarda yarışmaları biraz adaletsiz olduğu için, Roethlisberger 40 yarddan, Shaq ise 20 yarddan başlıyor ve üçer hücum yapıyorlar. Hücum kuralları aşağı yukarı aynı, sadece savunma receiver'a dokunduğu anda hücum sonlanıyor. Shaq ilk iki hücumunu touchdown ile tamamlıyor ama sonrasında bir interception sonucu uzatmadan oluyor. En sıkıcı kısım da burasıydı heralde çünkü ortada ciddi hale gelmesi neredeyse imkansız bir mücadele var.

Açıkçası, prodüksiyonu beğensem de, bir saatlik bir seyirlik için yeteri kadar sarmadığını söyleyeyim. Belki yarım saatlik bir program daha dolu olurdu.

3 yorum:

Major dedi ki...

indirebilecegimiz link var mı?

sedat dedi ki...

Shaq'ın fomasına dikkat.

gerekyok dedi ki...

google'da biraz arat çıkıyo, bulursun rahat, linki hatırlamıyorum şimdi.