27 Eylül 2008

Rodney White


"NBA draft'larında yapılmış en başarısız seçim hangisidir" sorusuna Darko'dan, Sam Bowie'den -ki başarısız değil bahtsız bir seçimdir- önce vereceğim cevabın kahramanıdır Rodney White. (O seneki draftta Dumars'ın 2. turda Mehmet Okur'u da seçtiğini eklemek lazım.)

2001'de Joe Johnson, Troy Murphy, Richard Jefferson, Zach Randolph, Gerald Wallace, Jamaal Tinsley ve Tony Parker gibi isimlerin önünde, 6. sırada seçildi. Pistons kendisine 1 sene tahammül edebildi. Çerçöplü bir takasta gittiği Nuggets'ta vasatı aşamayıp düdük kariyerine Avrupa'da devam etti. Bu yaz, 2010 yılına kadar Maccabi Tel Aviv'le anlaştı.

Bu sevimli kardeşimizin NBA'e damgasını vuran tek hareketi ise bir Knicks maçında MSG'nin orta yerine kusmasıdır.

5 yorum:

Zoma dedi ki...

Bu kusma olayının videosu var mıdır?

Unknown dedi ki...

O zıp zıp haliyle Pistonsta oynayabilecegini düşünen Dumars ın asıl kabahatli olduğunu söyleyelim içerde big ben varken bir de dışarda curry e tahammül ediyorlardı hücümda. 9. sıradan seçilmişti ayrıca kendisi. Ama bence de kwame den kötü bir seçimdi. Maccabi de Morris i çok arar kanımca Arroyo nun koşturduğu takımda atletik yeteneklerini kullanacak da Maccabi başarılı olacak, zor bence o iş. Her satıra da yorum yapmış oldum böylece:)

Tayshaun dedi ki...

Ben araştırdım bulamadım, bulabilen çıkarsa buraya ekleriz

CaRtMaNtR dedi ki...

Çok net hatırlamıyorum ama Dumars bu yetenekli! şahsın seçilmesi mevzusunu kariyernin en büyük hatası olarak anlatmıştı bir yerlerde sanki

memojanne dedi ki...

joe dumars ne hikmetse üst sıralardan seçimlerde çuvallıyor.Galiba bu kadar başarılı olmasının nedenlerinden biride risk almaktan çekinmemsi, yanlış yapmaktan korkmaması.2003 draftı defalarca olsa belki gene gidip miliçiçi seçecek.ve evet rodney white ...2001 draftında joe johnson!ın önünde seçilen adam hayat ne garip....