12 Ekim 2008

Titus "Oh Dear" Bramble


Üstte görmüş olduğunuz şeker şeyin ismi Titus Bramble. Ne zaman Türk medyasında defans oyuncularının inanılmaz hatalar yaptığından bahsedilse, aklıma bu şirinlik muskası gelir. (Tamam, kendisi de yardımcı oluyor kendini hatırlatma konusunda)

Bu arkadaşı özel kılan şey; gol atabilme yeteneğidir. Hani geçen sezon Edu sayesinde bir defans oyuncusunun ne kadar tehlikeli olabileceğini öğrenmiştik ya, Edu bu balküpünün yanında Cannavaro, Nesta kabilinden bir adam sayılabilir.

Alttaki linkten yaptığı akıl almaz hareketleri izleyebilirsiniz, hatta youtube'a ulaşabilenler kendisiyle ilgili FIFA realisim test videosunu da mutlaka izlesinler.

Son olarak; arkadaşı, üstü açık bir BMW M3'e 5-6 kişi sığdırıp kaza yapması sebebiyle Premier Lig görmüş Solaryum Faruk olarak da adlandırabiliriz. Diğer nickname'leri ise; "Oh dear... Oh dear..." , "Oh god! Titus did it again..." , "Bramble has a brain melt. Again..."

http://www.dailymotion.com/video/x6qy5i_the-legend-that-is-titus-bramble-d_fun

4 yorum:

CaRtMaNtR dedi ki...

Bu kadar hataya müsait bir ismi Sinan Engin nasıl gözden kaçırmış. Hemen bir süper lig ekibimizin kendisi ile ilgilendiğinin "öğrenilmesini" bekliyorum

Do İt Fotomaç :D

Zoma dedi ki...

Adam defans değilmiş ki. Gol atması doğal. :)

http://www.youtube.com/watch?v=W9eLZ8UxPTs

Unknown dedi ki...

2007 yılında wigan'da oynarken bir pozisyonda takım arkadaşına arkadan faul yaparak sakatlanmasına neden olan oyuncu. hani bu hareketi yapan karşı takımın oyuncusu olsaydı direkt oyundan atılırdı. gerçi bir ara ben de bekledim belki hakem sarı kart verir diye yine de. garip bir oyuncu bazen inanılmaz işler başarıp aynı anda her şeyi batırabiliyor da.

muribbi dedi ki...

utd yada wigan taraftarlarıda kızamıyor ki. adamın yüzündeki ifadeye bakın hele.