04 Ekim 2007

Glasgow'da 2. perde


Celtic son şampiyonu yendi ama tabi spotları çalan adam Dida oldu. Olayı muhtemelen izlemeyen yoktur, 2. golden sonra hızını alamayıp futbolculara doğru depara kalkan Celtic'li, hazır inmişken sahaya Dida'dan da makası almış. Gerisi malum, gereksiz hareketler. Herkes gibi Galliani de numarayı yememiş ki, herhangi bir girişimde bulunmayacakları yönünde birşeyler diyip, Milan'ın lobisini bilen ve galibiyetlerinin alınmasından tırsan İskoçları rahatlatmış. Seedorf da maçtan sonra, "Celtic taraftarı 10 numara" demiş, Dida'ya da girmiş inceden.

"Niye 2. perde?" denebilir, aklıma gelmişken yazayım. Geçen sene de son 16'da eşleşmişti Celtic'le Milan. Manchester'dan da, Bayern'den de fazla zorlamışlardı şampiyonu. Her neyse, Glasgow'daki ilk maçta Gilardino'nun kendini yere attığı bir pozisyon vardı, hakem kırmızı gösterse eyvallah derdi Berlusconi bile.

Bu dive işi canımı bayağı canımı sıkıyor benim, biraz delikanlı olun be çocuklar. Enteresan reklamların meraklılarına, Euro 2004 öncesinde konuyu işleyen bir reklam vardı, isteyen izlesin.

1 yorum:

verde dedi ki...

there is no shame in dida's game...