28 Haziran 2009

Do It Aziz!



Şu an 2009 Draft'ı hakkında kesin olan birşey varsa, o da en fazla konuşulan oyuncunun Blake Griffin değil, Ricky Rubio olduğu, muhtemelen. Dolayısıyla da gündem Rubio'nun seneye nerede oynayacağı.

Rubio, Minnesota'nın seçimlerini tanıttığı basın toplantısına katılmadı. Daha önce de şehir için ne düşünüldüğü sorulduğunda "too cold!" demişti. Herşeyden öte, Minnesota bile Rubio'nun geleceğini tahmin etmedi ki, bir sonraki seçimiyle draftın aynı pozisyondaki en iyi ikinci adamı Flynn'i aldı. Knicks'te oynamak istediği her yerde yazıyor, Knicks GM'i Walsh da (ki Wolves'un yeni GM'i Kahn'la Indiana'da beraber çalışmışlardı), Rubio'yu istediklerini belli etti. Hiçbiri olmaması halinde Rubio, büyük ihtimalle, zaten NBA takımlarının karşılayamacağı (bilmeyene memo: NBA takımları, bir oyuncu için maksimum 500.000 $ bonservis ödeyebilir.) bir bonservis problemi yaşadığı kulübü Badalona'ya geri dönecek.

Bu dedikodu trafiğinde NY Post kaynaklı bir haber düştü bugün ve habere göre Rubio'nun Avrupa'da kalma ihtimaline karşı, Real Madrid ve bir Türk takımı da Rubio'yla ilgileniyormuş. Şu an Rubio'yu temsil eden menajerlik şirketiyle çalışan, Knicks'in eski Avrupa scout'larından Tom Shea'ya göre yarın bir Türk takımından resmi bir teklif gelmesi bekleniyormuş.

Ciddiyse Mr. Shea, bu paraları verebilecek tek takım, kaçan şampiyonluğun da hırsıyla Fenerbahçe. Efes diyenler de olabilir ama bu kesinlikle Efes tarzı bir transfer olmaz. Topuz'u Kayseri'den uçağa atıp jipine bindiren Aziz Yıldırım, Rubio'ya da aynı tarifeyi yapar, draft şapkası yerine malum şapkayı taktırır mı? Aman beyler, yukarıdaki resimler makara amaçlıdır, gülün, eğlenin diye Gürkan'ın ellerinden çıktı, gözünüzü seveyim, bunlar feyk! Fotoşop'çu Türk spor medyasına da ibret olsun, forma böyle giydirilir. "Bitirim İspanyol Fener'de!" diye yarın sabah çıkarsa da artık bu resimler sağda solda, eğleniriz biraz en azından.

Yanlız yakışmış forma ha.

2 yorum:

Beercholic dedi ki...

Do it Aziz! Do it! Do it! Do it! Do it! Do it! Do it! Do it! Do it! Do it! Do it! Do it! Do it! Do it! Do it! Do it! Do it! Do it! Do it!

agopist dedi ki...

:) forma hakkaten yakışmış..