28 Haziran 2009

Ümit Karan'ın imza töreni

Kalbi olanlar izlemesin. Eskişehirspor Ümit Karan'ı mı almış, Real Madrid Messi'yi mi almış, anlamadım. Otobüs muhabbetine ve başkanın ruh haline ekstra dikkat çekiyorum.



youtube link

6 yorum:

Rivers dedi ki...

ahahhahahahha.

Adsız dedi ki...

Gormemisin Istanbul takimindan gelen golcusu olmus, tutmus cukunu koparmis. Arkadan biri "Sampiyonluk" diye bagirdi, Hedefiniz nedir lakirdisinda. Ligden düsmeyin de :)

bilog dedi ki...

Şehrin heyecanlı olması süper bir şey. Ama fazla heyecan yapmışlar :)

Adsız dedi ki...

tv başında oturup istanbul takımı tutanlar bu heyecanı anlayamazlar tabi. onun icin siz oturun evinizde blogunuzu süsleyin. hayatı kestirmeden yaşayıp ligden düşmeden yaşamak kolay da esas iş tribünden yaşayıp ligden düşmeleri gögüslemektir..

sedat dedi ki...

doğma büyüme kadıköy'lüyüm, anadolu takımı taraftarının istanbul nefretini anlaşılabilir bulurum ama bu, sırf benle farklı şehirde doğmuş, farklı takımı destekliyor diye benim hayatı neresinden yaşadığım, bunun ne kadarının futbolla alakalı olduğu hakkında sallamasını hiçbir anlamda mantıklı kılmaz. bu hayat derslerini, porsuk'taki kırmızı-siyah atkılı istanbul, izmir çocuklarına anlat, onlar da aynı cevabı verir.

ki zaten videoda da tebessüm ettiren eskişehirspor'luların heyecanı değil, imzalanan adamın ümit "bana metafor yapma" karan olması. o neresinden yaşıyor hayatı acaba?

verde dedi ki...

buraya adsız olarak küfürlü yorum yazan arkadaş, küfürlü yorumları yayınlamıyoruz.