02 Mayıs 2008

"That's my nigga LeBron!"




Cavs - Wizards serisinin en büyük çekişmesi nasıl olduysa LeBron James ve DeShawn Stevenson arasında. birbirlerinelaf sokup duruyorlar, ilginç gidiyor. Hatta işe Jay-Z ve laf soktuğu Soul Boy adlı arkadaş da katılmıştı. Jay-Z üçüncü maçtan sonra bombayı patlatmış ve Stevenson'a yönelik bir diss yazmış. Söylentiye göre, Caron Butler bir barda takılırken DJ çalmış bu şarkıyı ve Butler da bunun üzerine "Dördüncü maçta oynamak için sabırsızlanıyorum" demiş. Dördüncü maçı kaybetseler de beşinci maçta game winner attı. Adı "Blow the whistle", çal düdüğü diyor yani. Sözlerde bol bol LeBron'a yağlama, DeShawn'a da makara kukara var.

1 yorum:

sedat dedi ki...

Olay seri öncesi Stevenson'ın James'e overrated demesiyle başlıyor. James de ben Jay Z'yim, o ise ancak Soulja Boy (piyasaya yeni çıkan bir rapçi) olur diye cevap veriyor. Jay Z ile James'in çok yakın arkadaş olduğu biliniyor. Stevenson da bunun üzerine Soulja Boy'u 3. maça davet ediyor. Soulja Boy da en önde Stevenson formasıyla maçı izliyor. Jay Z daha sonra içinde Stevenson'ın da olduğu bir şarkı yazıyor ve Washington'daki bir barda, Caron Butler içerdeyken şarkı çalınıyor. Ama Butler'ı asıl kızdıran, o an barda bulunan Damon Jones'un mikrofonu kapıp Wizards ve Stevenson hakkında bişeyler söylüyor. Butler da barı sinirli bi şekilde terkediyo.

Sonuç olarak, Wizards'lı oyuncular onlara yamuk yapan barı boykot ediyorlar, Stevenson Jay Z'nin şarkısında geçmekten memnun oluyor, Damon Jones bir şekilde dallamalığını gösteriyor ve Cleveland turu geçiyor.